Navigatie

Hieronder zullen wij antwoord geven op de meest gestelde vragen:

- kost het bedrukken van de kaartjes aan de bedankjes extra?
Nee, de bedankjes worden geleverd zoals op de foto incl. bedrukking. Alles is bij de prijs inbegrepen.

- hoe lang van te voren moet ik de bedankjes bestellen?
Wij raden u aan de bedankjes te bestellen zodra u weet welk bedankje u wil. U kan er vervolgens voor kiezen om de bedankjes gelijk te laten versturen, alleen met naam of met naam en geboortedatum.
Mocht uw kindje nog niet geboren zijn en u wil de bedankjes met naam en geboortedatum geef dit dan aan in het vakje opmerkingen (kom je tegen tijdens het afrekenproces). Zodra jullie kindje dan is geboren en u stuurt ons een email of sms dan maken wij de bedankjes af en versturen ze de eerst volgende werkdag.

- wordt schade aan de bedankjes tijdens transport vergoed?
Helaas kan het gebeuren dat bedankjes beschadigen tijdens transport. Zodra u de doos openmaakt en u ziet dat de bedankjes zijn beschadigd, neemt u dan foto's van de beschadigde artikelen en mail deze naar ons toe. Wij zullen dan contact opnemen met PostNL om de schade verder te regelen. Uiteraard nemen wij met u contact op over hoe wij het verder kunnen regelen zodat u snel nieuwe bedankjes in huis heeft.

Wat is de levertijd van de bedankjes?
De bedankjes welke op voorraad zijn kunnen in principe binnen 48 uur naar u worden verstuurd. Wil u de bedankjes nog sneller ontvangen neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Retouneren info.

Onderstaande geldt voor niet persoonlijk gemaakte artikelen.

: "U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@geboortebedankjes.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

 

NIEUW: Geboortebedankjes OUTLET

Aanbieding

Decoclip Nijntje € 1,10 € 0,95
© 2013 - 2018 Geboortebedankjes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel