Baby shower

Een babyshower is een rage die is overgewaaid uit de Verenigde Staten.
De laatste jaren wordt de babyshower ook in Nederland steeds populairder.
Maar wie organiseerd nou zo'n baby shower, wat voor baby shower spelletjes worden er gespeeld, wat eten we???? Op deze site proberen wij u zo goed mogelijk op weg te helpen.

De baby shower wordt meestal in de zevende of achtste maand van de zwangerschap georganiseerd. Het leukste is als de baby shower als verassing georganiseerd wordt door een familielid, vriendin of buurvrouw. U kan de man of vriend van de aanstaande moeder inschakelen om adressen te verzamelen van de mensen waarvan de aanstaande moeder het leuk zou vinden als deze erbij zouden zijn. Met behulp van babyshower uitnodigingen kan u alle gasten uit nodigen.

Van origine is een babyshower een gezellig middagje van vrouwen onder elkaar. Echter tegenwoordig zie je ook wel eens dat er mannen worden uitgenodigd. Alles kan en alles mag,

Het is natuurlijk wel heel leuk als het huis wordt versierd met baby shower versiering (slingers, bekers, borden). Hier is tegenwoordig genoeg in te krijgen. Ook kan u een tafel leuk op maken met allerlei lekkere baby shower hapjes.

Ook worden er tijdens de baby shower vaak spelletjes gespeeld en worden er cadeautjes aan de mommie to be gegeven.

Als de gasten naar huis gaan krijgen ze als aandenken vaak een leuk klein bedankje mee.

Ook is het erg leuk om een fotoboek achteraf te maken en deze aan de aanstaande moeder te geven.

© 2013 - 2023 Geboortebedankjes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel